Filosofia

La persona és un ser format per diferents aspectes: l'ambient on es troba, els altres éssers que l'envolten, el cos físic, les emocions i els pensaments. Tots aquest aspectes estan íntimament relacionats i per tant la Salut de la persona no es pot concebre sense l'harmonia de cada aspecte amb si mateix i amb el conjunt.

El Centre neix amb el desig d'oferir eines per que la persona es pugui harmonitzar i així recuperar la Salut, el Benestar i la Felicitat.

Com es pot harmonitzar la persona? Prenent consciència per si mateixa de les tensions, els bloqueigs, les resistències, observant on falta posar amor en qualsevol dels aspectes que la formen. Quan ets realment conscient la situació es desbloqueja i s'harmonitza.

Totes les teràpies, xerrades, tallers, formacions i demés activitats del Centre estan encaminades a ajudar a les persones a prendre consciència de la connexió amb les diferents parts del ser i aprendre a gestionar-ho de manera integradora i global. Des d'un problema físic a un problema emocional, mental o espiritual. Tot aquest treball permet una recuperació més ràpida i que perduri en el temps. També permet fer molta prevenció i avançar socialment perque treballem amb l'origen dels problemes en lloc d'intentar tapar-los.